Vertical Menu


Website/webshop pakketten:

Ik maak gebruik van duidelijke webdesign pakketten voor een vaste prijs! Achteraf geen factuur voor de eventuele extra gemaakte uren. De éénmalige kosten zijn voor het ontwikkelen en inrichten van uw website.

De prijs van een website is onder meer afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt U een website met responsive design? Moet uw website CMS gebouwd zijn? Wilt U 5 pagina’s of 20 pagina’s?
Moet uw website SEO bevatten …

De website wordt ontwikkeld in WordPress CMS, een website die dus perfect werkt op alle pc’s, laptops, tablets en smartphones.

Onderhoudspakketten:

Velen denken “ik sta op het internet, dus het is zo goed”. Niets is zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen die niet meer gelden of producten die niet meer leverbaar zijn. Net als uw bedrijf is ook uw website onderhevig aan veranderingen.

Wat houden deze pakketten precies in?
Als uw website is opgeleverd en is gepubliceerd heeft het periodieke updates en onderhoud nodig om veilig en goed te blijven functioneren.
Met dit pakket garandeer ik een perfect, stabiele en veilige website.

Webhosting pakket (Managed VPS):

Netwerk- en hardwaregaranties, serversoftware-ondersteuning, performancemonitoring, securitymonitoring, migratieondersteuning en uw website is zichtbaar op internet.

SSL pakketten:

Bied uw bezoekers een veilige website en kies het certificaat dat bij u past.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact gegevens:

Xtreme Webqueen

(Willy Holt)

Amen 23

9446 PA Amen

tel: 06 20550630


KVK: 01168670


E-mail

Contactformulier

Facebook

LinkedIn