Vertical Menu

Uw site kan worden gemaakt middels de volgende software:

WordPress:
WordPress is een gratis open-source content management systeem (CMS). Thema’s (gratis of betaald) zorgen ervoor dat het uiterlijk en de functionaliteit van WordPress wordt veranderd. Een van WordPress’ populairste mogelijkheden is de rijke aanwezigheid van plug-ins. Deze stellen de gebruikers en ontwikkelaars in staat om nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan WordPress.
Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Joomla:
Dit is een vrij, open-source-content management systeem. Er zijn templates verkrijgbaar (gratis en betaald) om je website een eigen stijl te geven en uit te breiden met talloze extensies uit de Joomla Extensions Directory.
Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Nvu:
Dit werkt volgens het WYSIWIG principe, dat betekent dat het vergelijkbaar werkt met tekstverwerkers. Het is geschreven in HTML.

Mijnwebwinkel (professional):
Zoveel mogelijk vrijheid in het opzetten en beheren van uw webwinkel, zonder dat het te complex wordt. Eigen domeinnaam, onbeperkt artikelen plaatsen, makkelijk te beheren, uitgebreide vormgeving en alle betaalmiddelen.

SharePoint (een licentie is nodig):
Dit is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt.
Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. De opgeslagen documenten kunnen verrijkt worden met metadata die aan een document zijn gekoppeld en bibliotheken kunnen versiebeheer hebben. Niet alleen Officedocumenten kunnen worden opgeslagen in SharePoint, maar in feite ieder digitaal object. Andere functionaliteiten die in SharePoint bestaan voor het uitwisselen van informatie zijn onder andere fora, enquêtes, taken en agenda’s.

Contact gegevens:

Xtreme Webqueen

(Willy Holt)

Amen 23

9446 PA Amen

tel: 06 20550630


KVK: 01168670


E-mail

Contactformulier

Facebook

LinkedIn