Vertical Menu

Uw site kan worden gemaakt middels de volgende programma’s:

Joomla:
Dit is een vrij, openresource-contentmanagement systeem. Het is geschreven in PHP en werkt met een MySQL database, dit biedt vele mogelijkheden.

Nvu:
Dit werkt volgens het WYSIWIG principe, dat betekent dat het vergelijkbaar werkt met tekstverwerkers. Het is geschreven in HTML.

WordPress:
Dit is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Mijnwebwinkel(professional):
Zoveel mogelijk vrijheid in het opzetten en beheren van uw webwinkel, zonder dat het te complex wordt. Eigen domeinnaam, onbeperkt artikelen plaatsen, makkelijk te beheren, uitgebreide vormgeving en alle betaalmiddelen.

SharePoint:
Dit is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt.
Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. De opgeslagen documenten kunnen verrijkt worden met metadata die aan een document zijn gekoppeld en bibliotheken kunnen versiebeheer hebben. Niet alleen Officedocumenten kunnen worden opgeslagen in SharePoint, maar in feite ieder digitaal object. Andere functionaliteiten die in SharePoint bestaan voor het uitwisselen van informatie zijn onder andere fora, enquêtes, taken en agenda’s.

Magento:
Magento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel.

Contact gegevens:

Xtreme Webqueen

(Willy Holt)

Amen 23

9446 PA Amen

tel: 06 20550630


KVK: 01168670


E-mail

Contactformulier

Facebook >

LinkedIn